26 maart 2020

De allernieuwste DA is geopend in Delft

In de periode dat het coronavirus iedereen terecht bezighoudt, heeft DA haar nieuwste winkel geopend in winkelcentrum De Hoven in Delft. Aan de verbouwing van de winkel is een aantal maanden voorbereiding vooraf gegaan. De winkel heeft donderdag 19 maart na een grootschalige verbouwing voor het eerst haar deuren weer geopend. Gezien de huidige situatie zijn de geplande feestelijkheden naar een later te bepalen tijdstip verplaatst.

Artikel Interieur Da Delft

De winkel volgt de berichtgeving met betrekking tot het coronavirus uiteraard op de voet en probeert de deuren zo lang mogelijk open te houden. GezondheidsChecks die bij DA sinds enige tijd onderdeel uit maken van de dienstverlening, en die in deze winkel verder zijn uitgebreid, zijn in ieder geval tot 6 april a.s. niet mogelijk.

Nieuwe winkel, nieuwe producten!

Het DA-team kijkt er erg naar uit de klanten kennis te laten maken met de vernieuwde winkel. Naast dat de winkel een volledig nieuw interieur heeft gekregen, zijn er ook veel nieuwe producten te vinden zoals bijvoorbeeld Uriage, Idun cosmetica, Artdeco cosmetica en Uriel orthopedische verzorging. Tevens het DA-huismerk, dat staat voor goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

DA jouw persoonlijke gezondheidsgids

In het hart van de winkel is een meettafel geplaatst. Als klant kun je hier in de toekomst (de komende periode in verband met het coronavirus niet) verschillende GezondheidsChecks uit laten voeren. Denk aan het meten van je cholesterolwaarden, je bloedglucose en je bloeddruk. Een makkelijke manier om erachter te komen hoe het gesteld is met je gezondheid. In de spreekruimte kan een vervolggesprek plaatsvinden met andere disciplines zoals een voedingsdeskundige.

De allernieuwste DA van Nederland is gevestigd aan de Troelstralaan 17-19 in Delft. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om een DA-winkel te openen? Lees meer op onze site of neem contact met ons op via acquisitie@da.nl.(Gesponsord bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten