17 april 2018

De ultieme dermatologische zonbescherming voor de beste prijs!

Hier in ons kikkerlandje Nederland is het niet zo dat we standaard de hoeveelheid vitamine D binnenkrijgen die we nodig hebben. We zijn gewend aan veel bewolking met regen, wind en kou. En heel veel van ons denken dat je je alleen moet beschermen als het hoog zomer is en we met z’n allen aan het Spaanse strand liggen...

Eigenlijk moeten we ons altijd, iedere dag tegen de zon beschermen. Hoeveel zonnebrandcrème is dan precies nodig? Altruist benadrukt het belang van een goede voorlichting over het gebruik van zonnebrandcrème en lanceert daarom een simpele ‘smeerroutine’:

  • breng één theelepel zonnebrandcrème aan op het gezicht; 
  • één borrelglaasje op het lichaam; 
  • breng het 20 minuten voor je de zon in gaat aan; 
  • herhaal elke twee uur.

 
TIP!

Een slimme truc is om 5 minuten nadat je je hebt ingesmeerd, je nog een keer in te smeren. Dan ben je waarschijnlijk overal goed geweest. 

sun-smart summer

Als het aan Altruist Dermatologist Sunscreen ligt, gaan we voor een ‘sun-smart summer’! Veilig en verantwoord genieten van de zon staat voor het merk met stip op nummer 1. De zonnebrandcrèmes combineren de ultieme dermatologische zonbescherming met de beste prijs. De superieure sunscreen is ontwikkeld door twee experts met een missie: betaalbare zonnebrandcrème aanbieden, zodat iedereen royaal én veelvuldig blijft smeren om zo de kans op huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen verminderen. 
En Altruist gaat verder: voor elke flacon zonnebrandcrème die wordt verkocht, doneert het merk er een aan kinderen met albinisme in Tanzania. Sun-smart in het kwadraat!

Smeer je daarom slim in!

(Advertentie)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten