5 juni 2018

Drie hoogwaardige serums

FAJU, wat 'jezelf helen' betekent in de West-Afrikaanse taal Wolof, is een huidverzorgingsmerk dat hoogwaardige producten ontwikkelt die het helingsproces van de huid stimuleren. De serums bevatten koudgeperste oliën en hoogwaardige plantenextracten die al eeuwen gebruikt worden vanwege de heilzame en geneeskrachtige eigenschappen. De drie fijne serums bieden ieder een unieke werking en direct resultaat.

Artikel Fajunourishing

Nourishing Serum

Rijk aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten. De lichte textuur zorgt ervoor dat de vitamines en antioxidanten direct door de huid worden opgenomen. Het beschermt de huid tegen omgevingsschade en biedt diepe hydratatie. Dit serum is een echte boost voor de huid en geeft een mooie gloed als resultaat. Ingrediënten: onder andere Baobab en Moringa oil en golden seaweed extract.

Artikel Fajusoothing

Soothing Serum

Rijk aan actief reinigende en kalmerende ingredienten om roodheid tegen te gaan en huidvernieuwing te stimuleren. Dit serum is ideaal voor de (acne-)gevoelige en onrustige huid. Het serum is zacht genoeg om iedere dag te gebruiken en de huid ziet er gezonder en egaler uit. Ingredienten: Hibiscus seed oil, Neem seed oil, sea kale extract

Artikel Fajurejuvenating

Rejuvenating Serum

Rijk aan krachtige, verhelderende en anti-verouderingsextracten. Dit serum is een anti-aging product en biedt ondersteuning voor de huid met (hyper-)pigmentatie. Het is een product tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Smeer het serum dagelijks voor een zichtbaar gladdere huid. Ingrediënten: Prickly Pear seed oil, vitamin C, tomato fruit extract.

De serums beschermen de huid tegen milieuvervuiling en uv beschadiging. Iedere druppel bevat actieve vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en voedingsstoffen. De ingrediënten van FAJU zijn specifiek geselecteerd op hun puurheid en werking en in haar Nederlandse laboratorium in goede verhoudingen samengesteld. FAJU is persoonlijk betrokken bij het gehele proces van plant tot eindproduct. Daarnaast gaat minimaal 1% van de totale omzet naar non-profit organisaties die onze planeet beschermen. De serums zijn verkrijgbaar via www.fajuskincare.com en bij geselecteerde salons.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten