24 augustus 2021

DROGIST Bewust Beter Claudia Grevenbicht vernieuwd

Claudia Duister is het vak van Drogist met de paplepel ingegoten in de drogisterij van haar ouders te Buchten. Als zelfstandige startte zij 12 jaar geleden in Grevenbicht met UniPharma als partner en is nog altijd blij met de ondersteuning en onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter. Op 23 augustus is Drogist Claudia omgebouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter.

Claudia en Henrie zijn heel enthousiast over de vernieuwde uitstraling: “Met de nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, zien wij de toekomst positief in.”

Het hart van Claudia en haar team ligt bij het adviseren van de klanten, waarbij kennis en vakmanschap hoog in het vaandel staat en er steeds weer bijgeschoold wordt. De klanten genieten van deze persoonlijke aandacht. 


DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten