6 mei 2021

Drogist Bewust Beter Yvonne

Op 1 mei heropent Drogisterij Yvonne als Drogist Bewust Beter. Ook Yvonne Smeets maakt de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter.

Yvonne is 22 jaar zelfstandig drogist en runt de drogisterij in Eindhoven inmiddels 17 jaar. De Eindhovense drogisterij is al 70 jaar een begrip in de Brabantse stad en staat bekend om het goede advies op het gebied van gezondheid en verzorging en de persoonlijke aandacht voor de klant.

Deskundig advies

Iedere medewerker bij Yvonne is gediplomeerd drogist om de klanten deskundig advies te kunnen geven. Ook zijn de medewerkers goed getraind op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat Yvonne en haar team de klanten optimaal kunnen blijven adviseren om zo gezond, fit en stralend te blijven. Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, ziet het team van Drogisterij Yvonne de toekomst positief in.

Yvonne is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is eindelijk weer ruimte om lokaal te ondernemen! Met een prijsvechter naast me is de focus op een goed en gezond advies key! Met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter krijgen wij meer tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.

Bron: Unipharma

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten