13 november 2018

Een echte held is puur natuur

De huid van een baby is na de geboorte nog niet helemaal volgroeid en daardoor erg kwetsbaar. Om haar goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf is een milde verzorging zonder belastende synthetische ingrediënten essentieel. Weleda Babyverzorging is veilig, mild en zacht. 100% natuurlijke producten met extract van Calendula verzorgen, kalmeren en beschermen de kwetsbare huid van je kindje. Vanaf de eerste dag.

Waarom Weleda Babyverzorging?

  • 100% natuurlijk
  • Veilig, mild en zacht voor de kwetsbare babyhuid
  • Met verzorgende en beschermende Calendula.

Calendula

Biologische Calendula is het belangrijkste ingrediënt van Weleda Babyverzorging. Het plantje staat al eeuwen bekend om haar verzachtende, zuiverende en verzorgende eigenschappen. Calendula verzorgt en beschermt de babyhuid, werkt verwarmend en ontspant.

Ruim assortiment

Weleda Babyverzorging telt maar liefst negen producten. Calendula Verzorgende Olie, Calendula Crèmebad en Calendula Billenbalsem vormen samen een perfect     newborn-pakket voor elke toekomstige mama.

Calendula Verzorgende Olie is fijn voor de dagelijkse verzorging en is daarnaast bijzonder geschikt voor een babymassage. Calendula Crèmebad is een romige badmelk die mild reinigt en tegen uitdroging beschermt. Geïrriteerde, rode babybilletjes en smetplekjes verdwijnen binnen no-time met Calendula Billenbalsem.

Meer informatie

Kijk voor het totale assortiment op www.weleda.nl.
Wil je meer weten over natuurlijke babyverzorging? Volg de cursus over 100% natuurlijke verzorging voor Mama & Baby op DrogiWeb!

Weleda. Puur natuur, net als jij.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten