16 februari 2021

Een goed werkend immuunsysteem

Tijdens de wintermaanden is een goed werkend immuunsysteem meer dan ooit noodzakelijk. Naast een gezonde levensstijl met voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende slaap, kan ook micronutritie helpen bij het ondersteunen en het proactief activeren van het immuunsysteem.

Vitamine D, vitamine C, zink en selenium

Van een aantal micronutriënten zijn talloze wetenschappelijke studies gepubliceerd die aantonen dat ze het immuunsysteem sterk ondersteunen. Met name vitamine D1, vitamine C1, zink1 en selenium1 blijken zelf essentieel te zijn voor een optimale immuunrespons. Ook voor EGCG (Camellia sinensis extract) is er sterke wetenschappelijke onderbouwing dat die het immuunsysteem extra ondersteunt.

1 vitamine C, vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem

NIEUW! ImmuDefense® en ImmuDefense®

Forte All-in-one formule: voor het behoud van een optimale weerstand

Een belangrijk deel van de Nederlandse bevolking krijgt onvoldoende van deze micronutriënten binnen via de dagelijkse voeding. Daarom, en op basis van het meest recente wetenschappelijk onderzoek, heeft Metagenics twee all-in-one formules ontwikkeld die deze essentiële nutriënten combineert in 1 capsule: ImmuDefense® en ImmuDefense® Forte.


Een goed werkend immuunsysteem nu meer dan ooit noodzakelijk!


(Gesponsored bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten