31 mei 2018

Een mooie glow met de exclusieve LOVlights Collection

De vijf innovatieve producten van de exclusieve LOVlights Collection creëren inspirerende beautylooks, die gemakkelijk aan te brengen zijn en je prachtig laten stralen. De LOVlights Collection is van begin juli tot eind november exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Etos winkels.

Artikel Lovprimer

ILLUMINATING PRIMER

Of je het nu solo aanbrengt of onder de foundation, de Illuminating Primer is de ideale basis voor een gladde en egale teint. De fijne glanspigmenten verfijnen zichtbaar kleine onregelmatigheden en de verfrissende vochtregulerende textuur laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Voor een frisse 'glowing' uitstraling!

Artikel Lovluminizer

PRISMATIC LUMINIZER

Voor een all-over glinstering met een satijnen finish in een rosé- en bronzen tint. Aangebracht onder de wenkbrauwen en net boven de jukbeenderen, opent de zeer zachte, gemakkelijk te blenden textuur zichtbaar de ogen en geeft een open blik.

Artikel Lov Palette

PRISMATIC HIGHLIGHTING PALETTE

Ideaal voor het modelleren, definiëren en aanbrengen van accenten. Het multifunctionele palet combineert drie zachte highlighter texturen met lichtreflecterende pigmenten die de teint verlevendigen en voorzien van een warme en glinsterende gloed.

PRECISE HIGHLIGHTING BRUSH

Precisie bij elke applicatie van verschillende highlighter texturen. De afgeronde top met zachte borstelhaartjes zorgt voor een goede verdeling – of je het nu royaal aanbrengt of alleen gebruikt voor specifieke delen van het gezicht.


LUMINIZING FIXING WATER

De lichte Fixing Water verwent en verzorgt de huid met slechts één verstuiving. De verfrissende, transparante formule vormt een beschermend laagje op de aangebrachte make-up en verlengt haar houdbaarheid. De fijne holografische deeltjes creëren bovendien een natuurlijke glans. Ook ideaal als snelle verfrissing voor onderweg.


Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten