12 september 2017

Een stralende, egale glow met Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

Versterk je inner glow en creëer een egale teint met Clinique’s nieuwe Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15. Een transparante tot medium dekkende vloeibare foundation die direct en langdurig glans geeft en zo onzuiverheden en vlekjes verdoezelt.

De glans die extra make-up overbodig maakt

Clinique’s nieuwe Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 is voorzien van licht reflecterende, glanzende parelmoerpigmenten die vlekjes direct verdoezelen en zorgen voor die gewilde, gezonde mooi-van-binnenuit glans.

Clinique-Even-Better-Glow-Makeup-Vs3

De actieve ingrediënten

Alle miracle workers die bekend waren bij Clinique’s dermatologen zijn verwerkt in de unieke Even Better-formule, te weten:

  • Actieve afgeleide van vitamine C: verheldert de huid en vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekjes door de zon of puistjeslittekens;
  • Vitamine E: werkt als antioxidant, beschermt tegen schade en bestrijdt vrije radicalen;
  • Mix van minerale en chemische filters: beschermt de huid tegen verkleuringen in de toekomst en tekenen van veroudering door UV-A en UV-B;
  • Salicylzuur: exfolieert mild om de kleur, helderheid en structuur van de huid te verbeteren.

Een egale huid, ook zonder make-up

Op lange termijn werken de Even Better exfoliërende en verhelderende ingrediënten aan een egale huid zonder verkleuringen met een effen structuur, zelfs als je geen make-up draagt. De lichtgewicht, verzorgende, waterresistant en olie-vrije formule is gemakkelijk op te bouwen en te blenden en benadrukt de natuurlijke schoonheid van elke vrouw- zónder pancake-effect.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten