20 juni 2019

Eerste Etos wellbeing-winkel geopend

Woensdag 19 juni opende Algemeen Directeur van Etos, Saskia Egas Reparaz, de eerste Etos wellbeing-winkel. Na een flinke verbouwing is de winkel in Leidschendam aan de Liguster 14 weer open. De heropening werd uitgebreid met de klanten gevierd.

Etos gaat voor wellbeing en dat zie je voor het eerst terug in de winkel in Leidschendam. Deze winkel is ingericht volgens de nieuwe missie van Etos om klanten te helpen elke dag lekker in zijn/haar vel te zitten. De winkel biedt hiervoor persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies door gediplomeerde medewerkers. Om tijd vrij te maken voor het geven van advies introduceert Etos in deze winkel scan & go. De medewerker in deze winkel kan zich zo nog meer richten op het beantwoorden van de vragen van klanten.

Verrassen en inspireren

Etos wil klanten verrassen en inspireren en doet dat door – naast het vaste assortiment – producten als een natuurlijk make-up-merk, diverse beauty- en gezondheidsproducten, mooie cadeau-artikelen en producten op het gebied van bewegen en slaap aan te bieden. De nieuwe Etos-winkel met een warme en toegankelijke uitstraling helpt klanten om zich dagelijks geestelijk en lichamelijk vitaal te voelen.

Wellbeing partner

Dagelijks zoeken vrouwen en hun gezin naar het antwoord op allerlei vragen op het gebied van uiterlijk, balans, beweging, gezondheid en voeding. Etos wil vanaf nu met haar nieuwe strategie voor deze vrouwen – en hun gezin - de betrouwbare wellbeing partner zijn die hen helpt concrete oplossingen te vinden die bij hen passen. In de winkel vinden klanten assortiment dat aansluit bij de meest gestelde vragen over uiterlijk, balans, beweging, gezondheid en voeding en staan Etos-medewerkers klaar om klanten te helpen met al deze vragen. Zo gaat de nieuwe Etos nét dat stapje verder in het verlenen van service richting haar klanten.

Feestje!

Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni vinden er in de Etos te Leidschendam evenementen plaats, die geheel in het teken staan van make-up, verzorging en gezondheidsadvies. Ook na de opening blijft de winkel klanten verrassen met acties en activiteiten.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten