30 april 2019

Etos Tynjedijk is vernieuwd en vertrouwd

Woensdag 8 mei is er een gezellig feestje aan de Tynjedijk. Om 11:00 uur gaat in het voormalige Mirocenter de vernieuwde Etos open. In de openingsweek zijn er bij de Etos leuke acties en activiteiten. Op zaterdag 11 mei is er een beauty-evenement. Klanten kunnen dan gratis een persoonlijk advies en een make-over krijgen.

Het winkelcentrum waarin de Etos is gevestigd ondergaat een volledige metamorfose. “Wij krijgen een andere plek. Je vindt ons voortaan aan het einde van de nieuwe passage”, legt winkelmanager Rosanna Veenstra uit. Naar verwachting is de complete verbouwing van het winkelcentrum in het najaar achter de rug. Er komt dan een groot openingsfeest. “Natuurlijk doen wij daar ook uitgebreid aan mee.”

Gemoedelijke sfeer

De vernieuwde Etos wordt ingericht volgens de allerlaatste formule. Er komt een eigentijdse beauty-afdeling waar je volop inspiratie vindt. Overal hangen tips voor een andere look. “Ook laten wij je graag via een snelle touch-up zien hoe je zelf een beauty-product kunt toepassen.” Etos biedt een groot en gevarieerd assortiment. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, leuke cadeautjes - vooral voor Moederdag - en van alles voor de baby. “Hoewel onze winkel er totaal anders uit gaat zien, zal het toch vertrouwd aanvoelen. Dat komt omdat we de gemoedelijke sfeer gewoon meenemen”, aldus Rosanna Veenstra.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten