31 januari 2019

Feest bij Etos Twello

Aan de Dorpsstraat in Twello staat tegenwoordig een moderne en aantrekkelijke Etos. De winkel heeft een flinke verbouwing ondergaan en heropent op woensdag 6 februari om 9.00 uur haar deuren. De bekende visagist Roberto Dresia is in de winkel aanwezig om je van een gratis en persoonlijk advies of make over te voorzien.

’s Middags is een ballonartiest die mooie figuren maakt aanwezig. En de hele dag staat er voor de winkel een groot vier op een rij spel, leuk voor jong en oud. Ondernemer Monique Lubberts en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren de heropening graag samen met onze klanten.”

Met oog op Valentijnsdag heeft de winkel een bijzondere activiteit. Wie op de openingsdag eau de toilette of parfum koopt, mag gratis een tekst op het flesje laten graveren. In de openingsweek krijgen klanten zolang de voorraad strekt bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 9 februari organiseert de Etos in Twello een beautyevenement. Een visagist geeft dan persoonlijk advies en verzorgt make overs. Op de Facebookpagina van de winkel (www.facebook.com/etosmonique) staat meer informatie over alle openingsfestiviteiten.

Inspiratie

De vernieuwde Etos is ruim van opzet en heeft een eigentijdse, stijlvolle uitstraling. Je vindt er altijd inspiratie voor een nieuwe look. Op de beautyafdeling hangen overal tips en er zijn twee visagietafels waar klanten zelf een product kunnen testen. “We laten ook graag via een snelle touch up zien hoe je zelf een nieuwe look kunt toepassen”, vertelt Monique Lubberts. Behalve beauty, geuren en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel gezondheidsproducten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Natuurlijk pakken we elke aankoop desgewenst feestelijk in.”

Op de bijgaande foto van het team van Etos Twello staat ondernemer Monique Lubberts uiterst rechts

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten