30 oktober 2018

Feestweek bij Etos Bakker

Afgelopen week was het feest bij Etos Bakker in Autorama Veendam. De drogisterij bestaat namelijk 10 jaar! En er is sprake van een dubbel jubileum want een jaar geleden verhuisde Etos Bakker binnen Autorama naar een groter pand. De feestelijke heropening werd toen op 18 oktober 2017 gehouden.

Artikel Etosbakker

Tien jaar geleden sloot eigenaresse Ingrid Bakker zich aan bij Etos waardoor de winkel nog aantrekkelijker werd. Om het jubileum groots te vieren werd het publiek afgelopen week getrakteerd op speciale aanbiedingen en leuke acties. In de winkel staat een Rad van Avontuur en mochten klanten bij iedere besteding van € 12,50 aan het rad draaien. Elke klant wint bij het draaien prijs. Etos Bakker trakteert op deze manier op luxe geuren van Calvin Klein, handdoeken, scheerschuim en nog veel meer. Een hapje en een drankje stonden klaar voor de klanten en men kon gratis de nagels laten lakken.

Het assortiment is vanaf heden ook uitgebreid met mooie artikelen. Er staat nu een mooie wand met tassen, portemonnees en accessoires. Ook zijn de hoogwaardige voedingssupplementen van SOLGAR vanaf heden verkrijgbaar bij Etos Bakker.

Wegens het succes van afgelopen week zal het Rad van Fortuin nog even blijven staan in de winkel.

Lijfblad feliciteert Ingrid en haar team met dit mooie jubileum!