5 april 2018

Geef jij kleur aan je natuurlijke verzorging?

Je gezicht en lippen verzorgen én ze een mooi, natuurlijk tintje geven? Dat kan voortaan met de Beauty Balms en Colour Lip Balms van Weleda. Net als alle andere producten van Weleda, zijn deze nieuwe producten volledig vrij van synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfums, minerale oliën en siliconen. Bovendien zijn ze vegan.

Beauty Balms

De Weleda Beauty Balms kan je het beste vergelijken met een getinte dagcrème. Ze hydrateren de huid en geven meteen ook een subtiele en egale teint. 

De formule met o.a. voedende plantenoliën zoals bio jojobaolie en sheabutter in combinatie met minerale pigmenten heeft een matterend effect. Hierdoor worden kleine oneffenheden weggewerkt en krijg je een verfijnd huidbeeld. 

De Beauty Balms zijn verkrijgbaar in twee tinten: nude en bronze. Nude is geschikt voor mensen met een wat lichtere huid; bronze voor de donkerdere huid of voor het verkrijgen van een natuurlijke summer glow. Je kunt beide tinten ook prima mengen voor een kleur op maat.

Artikel-Lipbalmsweleda

Colour Lip Balms


De Colour Lip Balms houden je lippen zacht en soepel en geven ze een subtiele kleur en glans. De plantaardige oliën verzorgen de huid van je lippen, minerale pigmenten zorgen voor een natuurlijk tintje. De Colour Lip Balms zijn verkrijgbaar in drie varianten: nude, rose en berry red.

(Advertentie)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten