16 juli 2018

Glanzende en verzorgde zomerbenen

Summer is here! En dat betekent: barbecueën met vrienden, terrasjes tot in de late uren, beach waves en zwierige zomerjurkjes. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe beauty routines! We halen niet alleen de sunblock vaker uit de kast tijdens de zomer, de zomer is ook hét seizoen waarin het meest gewaxt wordt. Waxen is nog steeds de meest effectieve doe-het-zelf methode om voor een langere periode haarvrij te blijven.

Met de volgende 4 tips heb je in no time zachte, glanzende en verzorgde zomerbenen:

  • Haal de dode huidcellen van je benen door twee dagen voordat je gaat ontharen met een scrub-handschoen je benen te exfoliëren. Crèmes worden hierdoor beter opgenomen en het helpt je bij de volgende stap.
  • Wax je benen voor een langdurig haarvrij resultaat. Waxen hoeft niet moeilijk en tijdrovend te zijn. De Veet Easy-GelWax bevat een nieuwe gelformule met Easy-Gelwax technologie. Deze strips zijn meteen klaar voor gebruik en je onthaart meteen een grote zone, zonder de huid te beschadigen. Hallo haarvrije benen!
  • Smeer je benen na het ontharen in met een hydraterende crème of olijfolie. Olijfolie is ontstekingsremmend en werkt verzachtend. Glanzende benen: check!
  • Wacht na het ontharen nog even voordat je gaat zonnen. Je huid is na het ontharen iets gevoeliger voor de zon. Smeer je vooraf sowieso altijd in met een goede zonnecrème. Resultaat: verzorgde benen.

Waxen is een eitje

Klinkt een zachte huid tot wel 28 dagen je als muziek in de oren? De Veet Easy-GelWax strips verwijderen de kleinste haren vanaf de wortel (al vanaf 1,5 mm), zonder de huid te beschadigen. Resultaat: haarvrije benen gedurende de zomer! Naast de nieuwe gelformule, zijn deze stips ook meteen klaar voor gebruik. Je hoeft ze dus niet meer tegen elkaar te wrijven om ze te verwarmen en geen geknoei met warme was. Waxen is makkelijker en sneller dan ooit, zelfs voor beginnelingen.

Hoe dan

  1. Trek de strips voorzichtig van elkaar met behulp van de ronde lipjes.
  2. Breng één strip aan op je huid met de haargroei mee. Wrijf een paar keer in de groeirichting van je haartjes om te zorgen dat de wax goed blijft plakken.
  3. Houd je huid goed strak. Pak het lipje vast en trek de strip zo snel je kunt weg, tegen de haargroeirichting in. Trek de strip in één snelle beweging weg, parallel aan de huid, dus niet van de huid weg.
  4. Verwijder na het ontharen de wax restjes van je huid met het bijgevoegde nabehandelingsdoekje.
Now You’re Summer Ready!

De Veet Easy-GelWax strips voor benen en lichaam zijn er voor de normale, droge of gevoelige huid en worden verkocht voor de adviesverkoopprijs van €10,49 per pak met 20 strips.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten