5 april 2018

Gratis Persoonlijke Gezondheidscheck via stichting DID

Stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen (DID), een samenwerkingsverband van de KNDB en CNV Vakmensen, is inmiddels een bekende naam in de zelfstandige drogisterijbranche. Werkgevers en hun medewerkers kunnen via DID gebruik maken van een breed scala aan gratis regelingen en tools.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… als ik ziek word, wie helpt dan mijn klant?

Een van die tools is de Persoonlijke Gezondheidscheck. Als je de zelfstandige drogisterijbranche werkt krijg je, via je werkgever, de mogelijkheid om de Persoonlijke Gezondheidscheck kosteloos te doen.

Een APK voor jezelf

De Persoonlijke Gezondheidscheck bestaat uit een online vragenlijst en aanvullende testen die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren. Een soort apk voor jezelf waarmee je snel inzicht krijgt in hoe het staat met je gezondheid, ook interessant als je al onder behandeling van een arts bent. De check brengt verschillende gezondheidsrisico’s en brengt het risico op veelvoorkomende aandoeningen in kaart, bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out.  

Persoonlijk gezondheidsrapport

Na het uitvoeren van de check krijg je een Persoonlijk Gezondheidsrapport. Hierin vind je informatie en advies over je gezondheid en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan om de kans op het krijgen van een ziekte te verlagen of te voorkomen. 

Anoniem meedoen

Het onderzoek is anoniem en vertrouwelijk. Dat betekent dat jouw onderzoeksresultaten en Persoonlijke Gezondheidsrapport niet worden gedeeld met anderen. Ook niet met je werkgever.

Meedoen?

Wil je ook inzicht in je eigen gezondheid? Informeer bij je werkgever hoe je kunt meedoen. Kijk ook eens op https://www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/diddoetmee. Hier vind je ook antwoord op veelgestelde vragen.


Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten