4 juni 2020

Haal de natuur in huis

Een product wat doet wat hij zegt? Zonder schadelijke stoffen? Dan kies je voor DA by Erica. De verzorgingsproducten uit deze lijn hebben zoveel mogelijk een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. De filosofie van DA by Erica is dat gezondheid en kracht uit de natuur komen. DA gaat hiermee voor 100% natuurlijk.

Gevoelige huid? Geen probleem!

Een jeukende, branderige of rode huid kan ontzettend vervelend zijn. De producten uit de sensitive lijn zijn alcohol- en parfumvrij. Dus zeer geschikt voor verschillende huidproblemen. Zelfs gebruik bij eczeem is geen probleem. Dat komt omdat er in deze product alleen de werkzame stoffen zitten, niks meer en niks minder. Alle producten zijn daarnaast biologisch gecertificeerd. Het brede assortiment biedt voor iedereen een passend product. Van shampoo, tot huidolie. Van gezichtspeeling tot deodorant.

DA is er voor jou

DA gaat hiermee de samenwerking met Erica aan. Deze nieuwe productlijn is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de natuur. Daarnaast speelt DA hiermee ook in op de verandering van de zorg en de vraag van de consument. Er wordt steeds meer zelfzorg van de consument verwacht en de kracht van natuurlijke producten neemt zijn intrede. DA helpt je bij het maken van gezonde en natuurlijke keuzes. Jij wilt toch ook alleen het beste voor je huid?

(sponsored bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten