11 oktober 2022

Health & Happiness Studio

Gezondheidswinkel keten Holland & Barrett opent op verschillende locaties in zowel Nederland als België een Health & Happiness Studio. Het concept brengt de expertise van Holland & Barrett op het gebied van natuurlijke gezondheid en verzorging dichter bij de klant en laat hen op deze manier ook kennis maken met het assortiment.

We hebben de Health & Happiness Studio’s geopend omdat wij merken dat veel van onze klanten behoefte hebben aan persoonlijke aandacht & advies. Door de expertise die wij in huis hebben komen veel klanten hierdoor ook al naar onze winkels. Met de Health & Happiness Studio’s willen we hier nog een stap verder zetten. Zo kunnen we klanten nog beter adviseren door kennis en inzichten vanuit geavanceerde tools te combineren.”

In de Health & Happiness Studio kunnen klanten een consult boeken gericht op één van de drie onderwerpen: vitaliteit, voeding of huid- en haarverzorging. Na een lichaams- of gezichtsscan volgt een gesprek met een gekwalificeerde Health & Happiness Coach. Al het advies komt uiteindelijk samen in handige documenten die thuis nagelezen kunnen worden en eventueel kan er door middel van een vervolgconsult opvolging aan gegeven worden. Na het consult wordt het aankoopbedrag van de sessie omgezet in een waardebon, welke te besteden is alle vestigingen.

Wanneer er zich geen Health & Happiness Studio in de buurt bevindt, is er altijd een mogelijkheid om een online Health & Happiness Consult aan te vragen met een medewerker. 

De Health & Happiness Studio’s zijn te vinden op de volgende locaties:

Nederland:

  • Health & Happiness Studio Tilburg
  • Health & Happiness Studio Hoofddorp
  • Health & Happiness Studio Amsterdam
  • Health & Happiness Studio Rotterdam
  • Health & Happiness studio Zoetermeer

België:

  • Health & Happiness Studio Hasselt
  • Health & Happiness Studio Antwerpen

Bron: Simply PR

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten