3 april 2019

Heropening Etos winkelcentrum Schothorst

Het Amersfoortse winkelcentrum Schothorst heeft er een aantrekkelijke winkel bij: de compleet vernieuwde Etos. De winkel heeft een inrichting volgens het allerlaatste concept gekregen. Alles ziet er eigentijds en lekker fris uit. Woensdag 3 april zijn om 9.00 uur de deuren van de Etos weer open gegaan. Winkelmanager Corine Blauwendraat en haar medewerkers zijn erg benieuwd wat de klanten van de vernieuwde Etos vinden.

Tot en met zaterdag 6 april trakteert Etos-Schothorst op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Klanten krijgen bij besteding van € 5,- een product van het Etos eigen merk, en bij € 15,- een big shopper. Op zaterdag 6 april is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist gratis een beauty-advies en een make-over krijgen.

Gezondheidsproducten

De vernieuwde Etos heeft een mooie afdeling met make-up en geuren. Het aanbod omvat allerlei producten van verschillende merken. “Via een touch up laten we je ook graag zien hoe je een product zelf kunt toepassen”, vertelt Corine Blauwendraat. De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten vinden er onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en allerlei benodigdheden voor wondverzorging. “Onze medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen u over de gezondheidsproducten veel vertellen.”


De redactie van Lijfblad was uiteraard aanwezig bij de opening om Corine en haar medewerkers te feliciteren en veel succes toe te wensen met de vernieuwde winkel.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten