26 juni 2018

Het scheersysteem dat zich aanpast aan de gebruiker

De Wilkinson Sword Hydro 5 Sense bevat een schokabsorberende technologie - een mechanisme dat zich aanpast aan de scheerbewegingen – waardoor het ’s werelds eerste scheersysteem is, dat te personaliseren is. Hierdoor wordt een geïrriteerde huid voorkomen.

Revolutionaire techniek

Omdat geen gezicht en scheerritueel hetzelfde is, bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de oorspronkelijke staat.

Met kruiden

De nieuwe Hydro 5 Sense navulverpakkingen van scheermesjes met gelcartridges zorgen voor een verdere verzorging van de huid tijdens de scheerbeurt. De ‘comfort’ mesjes, met kruidenextracten, zijn speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.

Verzorgingsbehoeften

"We zijn voortdurend bezig onze scheerapparaten te innoveren en onze producten te optimaliseren. We horen vaak van onze consumenten dat ze genoeg hebben van de one-fits-all oplossingen en meer personalisatie willen. Daarom hebben we een scheerapparaat ontwikkeld dat zich aan de individuele verzorgingsbehoeften van de man aanpast," zegt Jochen Schmitz, Regional Marketing Director bij Edgewell Personal Care.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten