10 maart 2022

Leestip: De Glucose revolutie

Een revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd boek vol simpele hacks om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en daarmee je algehele gezondheid bewezen te verbeteren. Verschijnt 22 maart aanstaande.

De afgelopen 5 jaar hebben wetenschappers ontdekt dat glucose ieders gezondheid beïnvloedt en dus niet alleen die van diabetespatiënten.

De After dinner dips, hormonale mood swings en onbedwingbare trek kennen we allemaal wel. Maar we koppelen puistjes, rimpels, vruchtbaarheidsproblemen, seksuele gezondheid, darmgezondheid, verzwakt immuunsysteem, gewichtstoename, slaapproblemen, vermoeidheid en honger niet direct aan het fluctueren van onze bloedsuikerspiegel. En op de lange termijn draagt een ontregelde glucosespiegel bij aan de ontwikkeling van chronische ziekten zoals diabetes type 2, leververvetting, hartaandoeningen, dementie en kanker.

Hoe meer research ik doe, hoe duidelijker het wordt dat glucose echt elk onderdeel van onze gezondheid beïnvloedt. Het is ongelooflijk om je te realiseren dat deze kennis zich tot nu toe alleen is ingezet om de gezondheid van diabetici te verbeteren en niet allang gemeengoed is geworden.’ Jessie Inchauspé

De Glucose revolutie
is zowel vermakelijk als informatief en staat boordevol met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend toepasbare tips. Het boek helpt om je gezondheid te verbeteren zonder op dieet te gaan. 

Met dit boek:

  • Krijg je grip op je bloedsuikerspiegel
  • Verbeter je je gezondheid
  • Kun je eten wat je wil

Over de auteur 

 

Jessie Inchauspé verhuisde na een bachelor in wiskunde en een master in biochemie naar Silicon Valley om apps te bouwen die mensen helpen om met hun gezondheid om te gaan. Daar raakte ze gefascineerd door de wereld van glucosemonitoring en wat we ervan kunnen leren. Jessie is de oprichter van het populaire Instagram-account Glucose Goddess, een beweging die mensen helpt weer in contact te komen met hun lichaam.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten