25 september 2017

Let's get crazy met de Miss Sporty Crazy Me-collectie

De perfecte party-look? Die creëer je met de nieuwe Crazy Me-collectie van Miss Sporty. Ga voor een smokey cat eye met de Crazy Me Eyeshadow en de Crazy Me Liner en maak je fabulous look compleet met de Crazy Me Mascara. Kortom: al je essentials voor een girls night out in één collectie!

Miss-Sporty-Crazy-Eyeshadow-Vs4

Crazy Me Eyeshadow

Makkelijk in gebruik met mega effect. Met de Miss Sporty Crazy Me oogschaduwsticks maak je in slechts twee stappen een smokey eye. Breng één van de lichtere tinten aan op het bewegend ooglid en voeg diepte en sensualiteit toe met een donkerdere kleur in de crease. Blend met de ingebouwde applicator tot de kleuren naadloos in elkaar overlopen. Bonus: de Crazy Me Eyeshadow kun je ook gebruiken als ‘messy’ eyeliner.

Miss-Sporty-Crazy-Liner

Crazy Me Liner
Laat jouw oogopslag nóg meer spreken met een intens zwarte cat eyeliner! Met de Crazy Me 2-in-1 eyeliner kun je zowel voor een subtiele liner kiezen als voor een super uitgesproken winged liner. De kegelvormige applicator heeft namelijk een superdunne bovenkant en een dikker midden, zodat jij het zo gek kunt maken als je zelf wilt.

Miss-Sporty-Crazy-Mascara

Crazy Me Mascara
Ga voor fabulous, volumineuze wimpers met de Crazy Me Mascara. Tip van Miss Sporty: “Laat het Star Brush mascaraborsteltje door je wimpers dansen door een horizontale zigzagbeweging te maken. Zo wordt de formule gelijkmatig verdeeld voor een perfect resultaat; op je boven- én onderwimpers!

De Miss Sporty Crazy Me-collectie is vanaf half oktober 2017 verkrijgbaar bij DA en DIO.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten