17 februari 2021

Liefde voor het vak en haar stad

Dromen najagen

Het drogisterijvak sprak de ambitieuze Mirjam Zuidersma al op jonge leeftijd aan. Toch besluit ze door te studeren onder het motto ‘werken kan altijd nog’. Na haar opleiding Small Business en Retail Management begint ze op haar 23e bij een drogisterijformule.

Snel daarna wordt ze opgeleid tot drogist. Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en acht jaar geleden besluit Mirjam een eigen drogisterij te beginnen. En zo opende ze op haar 27e haar eerste drogisterij in de Rivierenbuurt in Groningen.

Aan ambitie geen gebrek!

Toch blijft het kriebelen. Uiteindelijk komt ze in contact met de eigenaren van Etos in de wijk Vinkhuizen. Ze krijgt een klik met de wijk en besluit de winkel over te nemen. Na een heel traject, van verbouwing tot formuleaanpassing, hangt nu de naam DA Drogisterij & Salon Mirjam aan de gevel. En daar is ze maar wat trots op! “De winkel is helemaal verbouwd volgens de nieuwe DA-formule. Naast een volledig nieuw interieur is ook het assortiment onder de loep genomen en is de schappen indeling in de winkel optimaal benut.”

Groei mee met DA

Heb jij altijd al de ambitie gehad om voor jezelf te beginnen of een extra filiaal te openen? Neem dan contact met ons op. Je kunt het acquisitieteam van DA bereiken via M acquisitie@da.nl of T 088 990 84 00.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten