24 april 2017

Carmen Shiny Curls

Wat een feest om de Carmen Shiny Curls te mogen testen! Met deze krultang kun je 3 soorten krullen maken. Van energieke bouncy chopstick curls en natural beachy waves tot op en top glamour curls. De tangen zijn voorzien van een keramische coating. De toegevoegde arganolie en keratine conditioneert en hydrateert het haar wat resulteert in zijdezacht en glanzend haar.

Bouncy Chopstick Curls


Ik probeer eerst de bounchy chopstick curls. De tang warmt snel op en doordat het snoer meedraait wikkel je eenvoudig een streng haar om de tang. Qua versteviging heb ik eerst een klein beetje mousse in mijn haar gedaan. De krul blijft goed in vorm zitten en in een kort tijdsbestek heb ik in plaats van steil haar leuke krullen. Ik heb half lang haar en heb ongeveer in een half uur tijd de krullen erin. Ik finish mijn kapsel af met haarlak en gedurende de dag blijft het goed in vorm zitten.


Ready to go


Ik ga de krultang zeker vaker gebruiken. Of ik nou een keer in de mood ben voor beachy waves of voor een avondje uit net wat meer glamour wil: met deze krultang heb ik het betreffende kapsel in no time gereed! 

Voor meer informatie: www.carmen.nl

Bron: Claudia

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten