14 augustus 2017

L'Oréal Paris organiseert 100 Pure Clay Party's voor multimasking fans

Multimasking is mega populair! Het principe is simpel: omdat je huid niet overal hetzelfde is, gebruik je meerdere maskers voor verschillende delen van je gezicht. Om het succes van multimasking in Nederland te vieren geeft L’Oréal 100 gratis Pure Clay Party’s weg. Als verwennerij van jouw huid én die negen vriendinnen, bij jou thuis!

L’Oreal Pure Clay Party’s

Alle 10 gelukkige winnaars krijgen de L’Oréal Paris Detox Box thuisgestuurd met daarin maar liefst 7 luxe L’Oréal Paris producten zoals de Pure Clay maskers en gels, een Delicate Flowers reinigingscrème, een dagcrème, een make-up kwast en handige haarbanden. Kortom: alles wat je nodig hebt om er – samen met 9 vriendinnen - een onvergetelijke masking party, #detoxdonderdag of #spasunday van te maken.

Om kans te maken op je eigen L’Oréal Pure Clay Party kun je je tot 4 september inschrijven via Brand Your Party: http://bit.ly/PureClay-party

Superparty met Levi TLNique

En dat is nog niet alles… Alle winnaars maken ook nog eens een kans op een superparty met blogger Levi TLNique en een L’Oréal Paris expert, inclusief smoothie bar. Er is slechts één pro tip die L’Oréal de winnaars daarvoor meegeeft, namelijk: “The more masks you use, the better the selfie.”

 
Bron: Brand Your Party

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten