17 juni 2019

Luieruitslag? Sudocrem!

Door afsluiting van de huid en/of door een natte luier kunnen baby's schrale, rode billetjes krijgen. De babyhuid is daarvoor extra gevoelig omdat hij nog niet volgroeid is. Er zijn ver-schillende momenten waarop baby's en kleine kinderen extra kwetsbaar zijn voor luieruit-slag: na hun allereerste ontlasting, als de tandjes doorkomen, als ze overgaan van borst- op flesvoeding en als ze voor het eerst vast voedsel krijgen.

Gelukkig kun je iets doen. Sudocrem is een uniek product met een meervoudige werking. Het beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid.

Sudocrem is het meest gebruikte middel

Sudocrem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is geschikt voor het hele gezin. Onder andere bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid, en natuurlijk bij luieruitslag en rode billetjes. Het kan meteen vanaf de geboorte worden gebruikt. Sudocrem helpt bij luieruitslag en rode billetjes. Sudocrem is zeer zacht voor de kwetsbare babyhuid. Het bevat geen parfum, maar natuurlijke lavendelolie, waardoor Sudocrem aangenaam ruikt.

Sudocrem is verkrijgbaar in pot en tube!

Sudocrem, voor echte bofkontjes.

www.sudocrem.nl

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten