6 juli 2017

Maak je lach nóg stralender met de EOS Shimmer Collectie

“Je lippen zijn er niet alleen om gekust te worden, maar ook om te stralen.” Dat is de slogan van de nieuwe EOS Shimmer Collectie. De eerste natuurlijke lippenbalsem range waarin rijke voeding en een glossy finish versmelten!

EOS Shimmer range

Je glimlach is op z’n allermooist als jij zachte en verzorgde lippen hebt. Daarom lanceert evolution of smooth® haar Shimmer range, die jou en je glimlach nóg meer laten stralen. De Shimmer lippenbalsems geven je lippen rijke verzorging en een subtiel glansje in no-time, dankzij verzorgende en herstellende ingrediënten als sheaboter, jojoba olie en vitamine E.

Natuurlijk zonder nasties

Je lippen krijgen een prachtige natuurlijke glans dankzij de micadeeltjes in de Shimmer lipbalm. Om de lippen optimaal en merkbaar te voeden en verzorgen bevat de Shimmer Collectie, net als alle andere eos lipbalms, geen minerale oliën en parabenen. De lichte vanillegeur en de nieuwe mat zwarte verpakking maken het glamourgevoel van deze shimmery lipbalms compleet. Smile!

Twee varianten, twee effecten, 24/7 stralende shimmer

De EOS Shimmer Collectie bestaat uit twee varianten en twee effecten, in een nieuw zwart design met uitgesneden details aan de bovenkant:

  • Sheer Pink: een prachtige, subtiele rosékleur
  • Pearl: een zachte, glanzende nudekleur

De evolution of smooth® Shimmer range is vanaf september 2017 exclusief verkrijgbaar bij Douglas.


Bron: MOOI The Agency

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten