13 november 2018

Magisch recept uit de USA

Toen de dochter van de Texaanse Jessica Arman last kreeg van gevoelige tanden en er geen geschikte tandpasta voor haar te vinden was, ging Jessica zelf aan de slag in haar keuken en bedacht het recept van My Magic Mud. In de Verenigde Staten is My Magic Mud het snelst groeiende mondverzorgingsmerk van dit moment.

My Magic Mud Magic Mud Tandpasta Kaneel 113 Gram

Het magische van My Magic Mud zit 'm in de unieke mix van geactiveerde koolstof van kokosnoot met bentonietklei, essentiële oliën en voedende kokosolie. De combinatie van koolstof en bentonietklei is ongekend effectief in het verwijderen van vuil, onzuiverheden en tandaanslag vanwege het krachtige absorptievermogen van beide stoffen. Tanden en kiezen worden niet alleen schoon, maar ook mooi glad gepolijst en zijn binnen twee weken ook nog eens duidelijk witter.

De tandpasta schuurt niet en is bewezen veilig voor het tandglazuur. Daarnaast zorgt de ontgiftende werking van de formule dat onaangename luchtjes geen kans krijgen en de adem fris blijft. Ook bij gevoelige tanden en tandvlees kun je My Magic Mud gebruiken.

Hemels modder

De modderkleurige tandpasta heeft nog meer in petto voor de mond: kokosolie en tea tree olie hebben een verzachtende en antibacteriële werking op het tandvlees. Daarnaast zorgt de essentiële olie uit sinaasappelschil voor wittere tanden. Stevia is toegevoegd voor een prettige smaak. My Magic Mud is er in drie smaakvarianten, afkomstig uit essentiële oliën:

  • frisse Peppermint,
  • aromatische Spearmint en
  • kruidige Cinnamon (kaneel).

Zuivere formule

My Magic Mud heeft een formule die de moderne, bewuste consument aanspreekt die niet alleen een 100% natuurlijk product wenst, maar die ook wittere tanden wil. Ook de No-list is prettig: de tandpasta bevat geen fluoride en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, is glutenvrij, vegan en cruelty free.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten