14 november 2017

Mesologie biedt oplossing bij allergieklachten

Allergieklachten? Je bent niet de enige, helaas. Wist je dat in Nederland ongeveer 25% van de bevolking last heeft van een allergie? En zo ja, wist je dat een bezoekje aan de mesoloog uitkomst kan bieden om jouw allergie(en) op een natuurlijke manier te verminderen of zelfs te verhelpen?

Mesologie en allergieën

Veel lichamelijke klachten, waaronder ook allergieën (denk aan: gras- en boompollen, huisstofmijten, huisdieren en voedsel), kunnen verholpen worden door (tijdelijk) gebruik van de juiste, natuurlijke middelen zoals kruiden, vitamines en mineralen.

Mesologie is een combinatie van reguliere medische kennis met kennis uit Oosterse geneeswijzen als Ayurveda en traditionele Chinese Geneeskunde. Het begrijpen van jouw klacht en de achterliggende oorzaak staat centraal. Ieder mens is uniek, elke klacht is uniek, dus vereist elke klacht ook een unieke behandeling. Een mesoloog behandelt chronische en onverklaarbare (allergie)klachten van jong tot oud en stelt een persoonlijk gezondheidsplan op om de balans in het lichaam te herstellen.

93,5% van de patiënten is tevreden over resultaat behandeling

Uit onderzoek onder circa 80 praktijken voor Mesologie, door de Nederlandse Vereniging voor Mesologie (NVVM) is gebleken dat 99,2% (zeer) tevreden is over de relatie tussen hen en mesoloog. 92% van de ondervraagde patiënten is (zeer) tevreden met de informatie over de onderzoeksresultaten en 96,8% is (zeer) tevreden over het opgestelde behandelplan. Dit maakt dat 93,5% van de ondervraagde patiënten tevreden tot zeer tevreden is met het resultaat van de (onder andere allergie) behandeling.

Bekijk op deze video wat mesologie is.

 
Bron: House of Rebels

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten