6 december 2021

'Mooi wat iets kleins kan doen'

Etos heeft een geanimeerde kerstcampagne uitgebracht met de boodschap 'Mooi wat iets kleins kan doen'. De drogisterij heeft een klein meisje in de hoofdrol.

In de tv-commercial is te zien hoe een klein meisje haar opa het geschenk van zelfzorg geeft met een roze, bruisende, glitter bruisbal. Hij is verbaasd over het magische effect in bad en geeft het kleine gebaar door aan een vriend. De campagne werd gemaakt door TBWA\NEBOKO en geanimeerd door Ambassadors.

‘We wilden bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren door middel van een lief verhaal en artwork. We hebben daarom gewerkt aan een stijl die aanvoelde als een tot leven gebracht kinderboek.’ zegt Ambassadors-regisseur Nick Groeneveld. ‘Om dat te bereiken, hebben we er voor gezorgd dat zowel de personages als de achtergronden met de hand geschilderd lijken en je de penseelstreken bijna kunt voelen.’

‘Met name in deze tijd is het belangrijk dat mensen er voor elkaar zijn. Met dit lieve verhaal hopen we als Etos mensen te enthousiasmeren door te laten zien wat een klein gebaar kan doen,’ vertelt Madelon Altena-Bogers, Head of Marketing bij Etos.

Credits: deze commercial is gemaakt door TBWA\NEBOKO en Ambassadors

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten