25 februari 2021

Naamswijziging Mediphos OTC

Mediphos OTC gaat zelfstandig verder onder de naam Consumedix B.V. Binnenkort verandert de naam Mediphos OTC Consumer Health BV in Consumedix B.V. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe visuele identiteit.

Consumedix zal zelfstandig verder gaan nadat de zuster firma‚Äôs verkocht zijn en geen onderdeel meer uitmaken van de Mediphos Group. De nieuwe naam Consumedix en de vernieuwde uitstraling moeten gaan zorgen voor een duidelijkere positionering en betere herkenbaarheid. De naamswijziging heeft geen consequenties voor de bedrijfsactiviteiten. 

Gezondheids- en verzorgingsproducten

Consumedix blijft distributeur van onder andere gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking hoog in het vaandel hebben staan. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.

Het bedrijf blijft gevestigd in Renkum op de Industrieweg, enkel het huisnummer zal wijzigen in 12 i.p.v. 12-b. 

Voor vragen of bestellingen kan contact worden opgenomen via het nieuwe telefoonnummer en mailadres: Tel nr: 088 - 60 63 800 en info@consumedix.com.

(gesponsored bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten