14 augustus 2017

Natuurlijk tandenpoetsen met Zendium

“Een perfecte glimlach begint bij een gezonde mondflora.” Al sinds 1979 is dit dé filosofie van Zendium, het Deense nummer één tandpastamerk. Uit recent onderzoek blijkt dat Zendium tandpasta de goede bacteriën van de mondflora boost en zo natuurlijke bescherming biedt tegen gaatjes, tandvleesproblemen en gevoelige reacties. Natuurlijk tandenpoetsen? Dat doe je met Zendium.

Wist jij dat…

de mondflora ongeveer 100 miljard bacteriën bevat? Een misvatting is echter dat deze allemaal slecht voor je zijn. Sterker nog, onderzoeksresultaten van het Liverpool Centre of Genomic Research en Harvard hebben aangetoond dat een groot aantal goede bacteriën (inmiddels zijn er 700 verschillende soorten gedefinieerd) van nature de mondflora beschermen. Uit diezelfde studies is gebleken dat Zendium tandpasta uitblinkt in het positief beïnvloeden van de bacteriële huishouding in de mond.

“Geïnspireerd door het natuurlijke beschermingssysteem van de mond – de goede bacteriën – bevat de formule van Zendium Tandpasta natuurlijke enzymen en proteïnen die bijvoorbeeld ook in speeksel voorkomen en erom bekend staan voor bescherming en een goede mondflora te zorgen.” – Marie-Anne Aymerich, Global Executive President Oral Care Unilever


Zendium bevat de ‘good guys’

Zendium heeft een unieke formule ontwikkeld op basis van natuurlijke enzymen en proteïnen die de positieve bacteriën in de mondflora stimuleren. Uit een klinische test blijkt dat na 14 dagen, tweemaal daags, poetsen met Zendium de goede bacteriën in de mond toenemen - en jij beter beschermd bent tegen allerlei nare tandproblemen zoals gaatjes en gevoelig tandvlees. Goed om te weten is dat de milde formule van Zendium 0% parabenen, triclosan en SLS schuimmiddel bevat.

 
Bron: GOLIN

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten