21 juni 2022

NIEUW: Dagcrème UV 50

Naarmate we ouder worden heeft de huid bijzonder intensieve verzorging met belangrijke voedingsstoffen én vocht nodig. Ook is een hoge UV-bescherming belangrijk om voortijdige huidveroudering te voorkomen. De nieuwe Dagcrème UV 50 van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen.

Wanneer we ouder worden verliest onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en natuurlijke helderheid. De bloedcirculatie van de huid, de toevoer van belangrijke voedingsstoffen, maar ook het vermogen om vocht op te slaan neemt af. Blootstelling aan uv-stralen, d.w.z. zonlicht, vormt een extra belasting. Deze veroorzaakt schade aan het DNA van de huidcellen en zorgt voor vroegtijdige huidveroudering. De uiterlijke tekenen hiervan zijn rimpels en pigmentvlekken. Juist daarom heeft Louis Widmer de nieuwe Dagcrème UV 50 ontwikkeld. Deze gezichtsverzorging is ontwikkeld volgens de nieuwste dermatologische en farmaceutische richtlijnen – Made in Switzerland.

Hooggedoseerde actieve bestanddelen

De nieuwe Dagcrème UV 50 heeft zijn doeltreffendheid bewezen dankzij een zorgvuldige combinatie van hoogwaardige actieve bestanddelen: het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer, vitamine E, panthenol en Gatuline® Radiance. Dankzij de hoge dosering wordt de vochtopname en elasticiteit bevorderd en wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt. De helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Deze nieuwe dagcrème is ook verrijkt met een hoge uv-beschermingsfactor 50. Fotostabiele uva-, uvb- en breedspectrumfilters garanderen een betrouwbare bescherming tegen het hele UV-spectrum – en maken zo zorgeloos genieten in de buitenlucht mogelijk.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten