18 juni 2018

Nieuw: Milde Reinigingsmousse

Vanaf juni kun je voor de reiniging van je gezicht ook Milde Reinigingsmousse van Weleda gebruiken. Het product verwijdert zowel make-up als overtollige talg en is enorm makkelijk en snel in gebruik. De mousse zorgt voor een uiterst milde, maar grondige dieptereiniging en houdt daarbij de vochtbalans van de huid op peil.

Het bevat onder andere plantaardige tensiden, zoals coco-glucoside en cocoyl proline, die zorgen voor een milde reiniging. Hamamelisextract stimuleert het samentrekken van de poriën en verfrist de huid. Een compositie van natuurlijke etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel zorgt voor een natuurlijk en fris parfum.

Reinigingsritueel

Voor een optimale verzorging reinig je je gezicht twee keer per dag: ’s ochtends en ’s avonds. Overdag heeft je huid veel te verduren van verschillende stoffen die in de lucht hangen. Onzichtbaar, maar wel duidelijk aanwezig op het wattenschijfje als je ’s avonds je gezicht reinigt. ’s Nachts vinden de collageenproductie en het celvernieuwingsproces plaats, die ook de nodige sporen achterlaten. Daarom is reiniging van het gezicht ook in de ochtend een belangrijk onderdeel van je dagelijkse verzorgingsritueel. Na het reinigen is je huid optimaal voorbereid voor de verzorging.

Waarom kiezen voor Weleda Gezichtsreiniging?

  • 0% SLS/SLES
  • Uiterst mild en bijzonder effectief
  • Voor ieder huidtype een geschikt product

Weet jij alles over de producten van Weleda? Toets je kennis en maak één van de cursussen. Succes!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten