21 september 2017

Nieuw van Kneipp: Kneipp Body Crèmes Patchouli & Silky Secret

Met een super zachte huid het najaar door? De nieuwe rijke, romige body crèmes van Kneipp bieden hydratatie én ontspanning. Gun jezelf elke dag een verzorgend verwenmoment met deze intensief voedende crèmes op basis van natuurlijk verzorgende oliën. In twee verrukkelijke varianten: Patchouli en Silky Secret.

Kneipp-Bodycreme-Silksecret

Kneipp Silky Secret Body Crème
De bijzonder zachte en luxe geur van subtiele zijdeboombloesem streelt je zintuigen, terwijl de rijk verzorgende melkproteïnen je huid zijdezacht maken. Gun jezelf een moment van luxe en profiteer van een heerlijk huidgevoel.

Kneipp-Bodycreme-Patchouli

Kneipp Patchouli Body Crème
Start of sluit je dag af met deze ultra hydraterende body crème met sheaboter. De warme zachte geur van etherische patchouli-olie werkt kalmerend en garandeert een ontspannen me-time moment.

Perfect voor de koude wintermaanden


De Kneipp body crèmes zijn romig van structuur, heerlijk smeerbaar en instant verzachtend voor de huid. Door de natuurlijke ingrediënten trekken ze gelijk in huid zonder te plakken, maar bieden ze ook 24 uur lang hydratatie en bescherming. De Kneipp body crèmes zijn mild voor alle huidtypen, zijn rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen en vrij van paraffine, siliconen, minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Precies wat jij nodig hebt in de herfst en winter!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten