2 februari 2022

Nieuwe actie-applicatie van Vriesia

Met de nieuwe actie-applicatie van Vriesia kan je klant niet alleen de huidige acties bekijken maar ook de acties van de komende periode, eventueel aangevuld met eigen acties.

Hoe werkt het?

Elke actieperiode upload Vriesia de folderacties naar de applicatie. Standaard zijn deze allemaal zichtbaar voor de klant. Voor het begin van een actieperiode kun je als drogist bepalen welke acties wel of niet aan de klant worden getoond. Als je niets doet komen alle acties in de applicatie te staan.

Eigen acties publiceren

Naast de folderacties die Vriesia in de applicatie zet, is het ook mogelijk om eigen acties in de applicatie te plaatsen. Dit kunt je eenvoudig zelf doen en dit geeft je de mogelijkheid het zelf te sturen en lokaal te ondernemen op basis van het assortiment in de winkel.

Voor wie is het?

Deze actie-applicatie is voor alle folderdeelnemers van Vriesia. Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit is inschrijven voor de folderuitgaven van Vriesia verplicht. De kosten van de folders zijn inclusief het drukken en verspreiden van de folder en inclusief promotiepakket en winkelexemplaren. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de handige actie-applicatie.

Ook handig

Mocht er geen voorraad meer zijn van een bepaalde actie en/of de bestelperiode is verlopen, dan kan de actie zelf tussendoor uitgezet worden. Zo zorg je voor een optimale communicatie door de folder te combineren met het dynamische karakter van deze actie-applicatie.

Zelf kiezen waar je aan meedoet

Kies de ideale promotieplanning uit de 26 actiemomenten. Er kan met alles mee gedaan worden of er kunnen momenten overgeslagen worden. Daarin ben je helemaal vrij. Van tevoren wordt gekozen welke folders worden uitgeven. Tussentijds de inschrijving aanpassen? Dan kan dat! Vriesia biedt maximale flexibiliteit en de vrijheid die je graag wilt, tegen een scherp tarief.

Folderplan

Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

Dit betreft een gesponsord bericht

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten