20 oktober 2022

Nieuwe beautymerken bij Vitaminstore

Vitaminstore biedt naast een ruim assortiment aan vitaminen drie nieuwe beautymerken aan: REN Clean Skincare, Caudalie en Estime & Sens. Hiermee speelt de retailer in op de opkomende behoefte van mensen om je gezondheid holistisch te benaderen, en daarom bewuster om te gaan met wat je consumeert en aanbrengt op je huid.

Noor de Bruijn, CEO Vitaminstore: “Ik zie steeds meer mensen om me heen die niet alleen bezig zijn met beweging en voeding, maar ook met wat ze aanbrengen op hun huid. Daarom ben ik blij dat we nu voor ieder huidtype een betrouwbare oplossing kunnen bieden.”

Ruim aanbod aan natuurlijke verzorging

Alle producten zijn samengesteld met aandacht voor mens en planeet en bevatten geen harde chemicaliën. De nieuwe merken REN Clean Skincare, Caudalie en Estime & Sens vullen het bestaande assortiment van onder andere Vitaminstore eigen merk, Dr. Hauschka en MÁDARA aan. Waar vroeger weinig geïnnoveerd werd op het gebied van natuurlijke beauty en skincare, verandert dat de laatste jaren positief. Hierdoor resulteren deze producten, zonder onnodige toevoegingen en met actieve ingrediënten, ook in echte huidverbetering.

Cornelia van der Voort, Head of Category Management: “Je huid verzorgen met natuurlijke beautyproducten en het innemen van vitaminen gaan hand in hand. Door het lichaam op de juiste manier van binnen en buiten te verzorgen kun je echte huidverbetering in gang zetten.” Elke huid, elk lijf en elke leefstijl vraagt hierbij om een andere aanpak. Cornelia vult aan: “Dit doen we samen met onze health coaches; een deskundig team van orthomoleculair therapeuten en getrainde beautyexperts. Zij helpen iedereen graag op weg met persoonlijk advies, in onze 27 winkels en op onze website.”

Verbreed assortiment

Met het verbrede assortiment verrijkt Vitaminstore het aanbod aan natuurlijke persoonlijke verzorging en beautyproducten. Elk merk kent haar eigen onderscheidende missie op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Zo is REN Clean Skincare de expert op het gebied van de gevoelige huid en onderscheidt het zich met enkel clean ingrediënten die duurzaam worden gewonnen. Caudalie kent haar oorsprong in Bordeaux – waar de krachtige componenten van wijnstokken en druiven worden verwerkt in dierproefvrije producten met milieuvriendelijke ingrediënten. Relatief nieuw op de Nederlandse markt is het beautymerk Estime & Sens. Minimaal 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en geen van de producten bevat parabenen, minerale olie, PEG of siliconen. 

Bron: Vitaminstore

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten