25 september 2018

IDUN Minerals

De collectie minerale make-up van IDUN Minerals blijft voortdurend uitbreiden met nieuwe en innovatieve producten. Voor de perfecte basis, het aanbrengen én de touch-up van make- up zijn er de nieuwe Primer Iris en de Priming & Blotting Dual Sponge. Voor de perfecte wenkbrauwen, ongekend lange en volumineuze wimpers werd de collectie recentelijk verrijkt met de Perfect Eyebrows gekleurde wenkbrauwgels en de nieuwe Magna Lengthening Mascara!

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

IDUN Minerals Primer Iris

Zorgt ervoor dat de IDUN Minerals make-up de hele dag perfect blijft zitten en vormt de ideale basis voor het aanbrengen van foundations. Deze zijdezachte primer is eenvoudig om aan te brengen en geeft een aangenaam crèmig huidgevoel. De formule heeft een lichtgrijze kleur vanwege de toevoeging van houtskoolpoeder, dat helpt om bacteriën op de huid te verminderen. Deze grijze kleur is echter niet zichtbaar op de huid. Vitamine E is toegevoegd vanwege de verzorgende- en antioxidant eigenschappen.

IDUN Minerals Priming & Blotting Dual Sponge

Heeft een slimme 2-in-1 functie. De siliconenzijde van deze platte make-upspons is de ideale applicator voor de Iris Primer of voor vloeibare foundations. De blottingzijde helpt om overtollig talg gedurende de dag weg te deppen zonder je make-up te verstoren. 

IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara Black

Deze intens zwarte mascara zorgt moeiteloos voor ongekend lange en volumineuze wimpers. De milde samenstelling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen en contactlensdragers. Dankzij het kleine, nauwkeurig te doseren mascaraborsteltje kunnen ook heel korte wimperhaartjes eenvoudig worden bereikt en optimaal worden verlengd vanaf de wimperaanzet tot in de puntjes. De intensief verzorgende, crèmige en 100% vegan formule is ophthalmologisch getest en is ontwikkeld op basis van minerale pigmenten. 

IDUN Minerals Perfect Eyebrows

Zijn speciaal ontwikkeld om met slechts één product professioneel gedefinieerde wenkbrauwen te creëren. De 100% vegan formule van deze gekleurde wenkbrauwgels is eenvoudig aan te brengen, dankzij het kleine en smalle applicatieborsteltje. Hiermee kun je de wenkbrauwen moeiteloos in de gewenste vorm brengen. Minerale pigmenten zorgen voor een mooie gelijkmatige kleur en de toegevoegde vezels geven extra volume en dikte aan de natuurlijke wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 3 natuurlijke tinten, te weten light, medium and dark.

De producten zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten