5 september 2017

Nooit meer een gele gloed met Andrélon Zilver Care

De grootste ergernis van elke blondine? Gele gloed! Van donkerblond tot goudblond en van asblond tot platinablond, welke kleur (geverfd) blond je haar ook is, de gele gloed-frustratie kennen we allemaal. Gelukkig komt de Andrélon Zilver Care-lijn to the rescue; de Zilver Care shampoo, conditioner en het voedend masker laten de gele gloed verdwijnen als sneeuw voor de zon en jouw blonde of zelfs grijze lokken shinen als nooit tevoren!

Andrelon-Zilvercare

Anti gele gloed

De Andrélon Zilver Care producten bevatten een blauw-paars pigment, dé complementaire kleur van geel. Het blauw-paars pigment vermindert de gele gloed in blond en grijs (geverfd) haar en geeft het haar frisse kleur terug!

Tip van Andrélon: “Laat het product 2 tot 5 minuten inwerken voor je het uitspoelt. Zo kan het goed zijn werk doen en de gele gloed zichtbaar verminderen. Liever een nog koelere kleur? Laat het product dan iets langer inwerken.”

Boost your blonde

Niet alleen rekent de Andrélon Zilver Care-lijn af met gele gloed, ook zijn alle Zilver Care producten verrijkt met keratine en parelextract. De combi van keratine en parelextract zorgt ervoor dat de natuurlijke glans in je haar gestimuleerd wordt en tegelijkertijd intensieve voeding krijgt. Zo ziet je haar er gegarandeerd gezond, verzorgd en stralend blond uit!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten