2 oktober 2017

Nooit meer kromme tenen dankzij Epitact

Wist jij dat één op de drie volwassenen last heeft van Hallux Valgus, een vergroeiing van de dikke teen? Vooral vrouwen ervaren pijn van een knobbel op de voet die het dragen van schoenen pijnlijk of zelfs onmogelijk maakt. Prachtige pumps en elegante enkellaarsjes staan daardoor stof te vangen. Tot nu! De orthese van Epitact, een soepele fixatieband die de grote teen corrigeert, zorgt er namelijk voor dat al je schoenen weer pijnloos passen.

Hallux Valgus 


Hallux Valgus betekent in het Latijn letterlijk ‘scheve teen’. Dat is ook precies wat er aan de hand is. Het middenvoetsbeentje onder de grote teen wijst een beetje naar buiten, waardoor de grote teen steeds meer naar binnen – en dus naar de andere tenen toe – buigt. Door deze vergroeiing ontstaat er een knobbel (bunion) op de buitenkant van de voet, die constant langs de schoen schuurt. Met huidirritatie, gewrichtsontsteking of zelfs een open wond als gevolg. Hallux Valgus is soms aangeboren, soms erfelijk en soms ontstaat het door het dragen van slechte schoenen. Wat de oorzaak ook is: het is verschrikkelijk vervelend en moet verholpen worden.


Innovatieve voetcorrectie 


Epitact, specialist in voetverzorging, hoopt met haar innovatieve corrigerende, beschermende en pijn verlichtende producten een eind te maken aan jouw pijnlijke voetprobleem. De Epitact orthese is dun en soepel, zodat hij in elke schoen past. De externe pees van de Epithelium Flex-siliconengel zet de grote teen weer recht, zodat de vervorming van de voet tijdens het lopen wordt tegengegaan en de gewrichtspijn wordt verlicht. Draag ‘m dagelijks voor klachten minimalisering en beperking van de aandoening. Niet langer bepaalt je voet, maar bepaal jij welke schoenen jij draagt. 

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten