1 augustus 2022

De expert sinds 1934 nu in een nieuwe verpakking

Odorex Extra Dry, de expert in deodoranten, staat binnenkort met een geheel nieuwe verpakking in de schappen. Hiermee wil het merk zich nog duidelijker positioneren als de meest effectieve oplossing tegen transpiratie en transpiratiegeur.

ODOREX EXTRA DRY

De werking van Odorex Extra Dry is dermate effectief, dat het gebruik van een reguliere deodorant niet nodig is.
Consumenten zijn verzekerd van droge oksels, ook op de momenten dat zij extra zekerheid nodig hebben. 


ASSORTIMENT

Welke vorm van bescherming een consument het prettigst vindt, is erg persoonlijk. Om deze reden biedt Odorex Extra Dry het volgende assortiment met bijbehorende voordelen:


PROFESSIONELE UITSTRALING

De nieuwe verpakking weerspiegelt de kernwaarden van het merk: expertise, zekerheid en betrouwbaarheid. Consumenten zien in één oogopslag wat de voordelen zijn van Odorex Extra Dry. De belangrijkste claims staan namelijk in een overzichtelijk vlak met een duidelijke accentkleur. Bovendien is de belangrijkste belofte geplaatst in een opvallend kruis in het midden van de verpakking. Door de merkkleuren blauw, rood en wit te behouden, blijft de verpakking herkenbaar voor de consument. Als finishing touch staat er op de verpakking een zilveren kwaliteitslabel, wat het geheel in een premium uitstraling geeft.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten