3 september 2018

On a mission

Donderdag 30 augustus jl heeft Nicky Opheij haar eerste boek gelanceerd: On a mission. In dit tijdperk van social media, waarin (jonge) meiden zich 24/7 kunnen spiegelen aan hun (ogenschijnlijke) perfecte rolmodellen heeft Nicky Opheij een missie: wees gezond, iedereen is anders, leef en geniet en denk aan de toekomst! Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg.

Musthave boek voor alle tienerdochters

Nicky Opheij ken je als winnares van Hollands Next Topmodel en werd in 2017 Miss Nederland. De periode na Hollands Next Topmodel was niet makkelijk voor haar. Ondanks de mooie opstap die het programma voor haar was, kwam ze al snel in aanraking met modellenbureaus die wilden dat ze haar figuur zou veranderen. Kilootje minder hier, centimetertje minder daar. Het natuurlijke - en gezonde - figuur van Nicky bleek niet in de standaarden van de meeste bureaus te passen. Dankzij Nicky’s no-nonsense karakter is ze nooit meegegaan met de onrealistische wensen van de bureaus, maar bleef ze trouw aan zichzelf en haar eigen gezondheid. Deze positieve boodschap wil ze ook brengen aan jonge meiden.

Nicky heeft de opleiding gewichtsconsulente gevolgd waardoor ze al haar ervaringen en kennis kan inzetten om andere meiden te helpen een haalbaar en gezond gewicht te bereiken, en van te zichzelf leren houden, zowel qua uiterlijk als innerlijk.

Het echte verhaal

In dit boek gaat Nicky met de billen bloot en vertelt ze haar verhaal over haar struggles, ze gaat in gesprek met topmeiden uit de industrie en deelt haar beautygeheimen. Ze geeft 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf sterk van wordt en je huid van gaat stralen. Op basis van verse, gezonde en betaalbare ingrediënten, gewoon verkrijgbaar bij elke supermarkt

Artikel Nicky

"Na het behalen van mijn diploma en het winnen van Miss Nederland begon mijn missie om jonge meiden in Nederland te laten inzien dat mooi zijn niet alleen van buiten komt maar ook van binnen. Ik ben er klaar mee dat iedereen de perfecte foto’s op sociale media als het ideaalbeeld ziet en probeert na te streven. Mooi ben je wanneer je vooral jezelf blijft en goed voor jezelf zorgt. Dan ben je op je best. Je lichaam heeft voeding nodig en een goede dosis lol." Nicky Opheij

Samenwerking van Miss Nederland en Smulweb

Het boek wordt uitgegeven door Smulweb in samenwerking met Miss Nederland. Speciaal voor de feestelijke launch bereidde Nicky een lunch met de lekkerste gerechten uit haar boek, bijgestaan door haar collega-Missen waaronder Zoey Ivory en de kersverse Miss Nederland Rahima.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten