25 januari 2021

Physalis Natural Cold Care

Physalis Cold Care is een serie natuurlijke producten die helpen je weerstand tijdens de wintermaanden te behouden. Mocht je onverhoopt toch verkouden worden, dan heeft Physalis Cold Care effectieve natuurlijke producten om klachten als een lopende neus, kriebelende keel en verstopte luchtwegen te verlichten. Met de pure en effectieve kracht uit de natuur helpt Physalis Cold Care je de winter door!

Immuunsysteem, essentieel voor je gezondheid

Je immuunsysteem dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektes, bestaat uit twee delen:

✓ Het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je o.a. beschermt tegen schadelijke indringers zoals virussen en bacteriën.

✓ Het aangeleerde immuunsysteem: het systeem in ons lichaam dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, via o.a. antilichamen en immuuncellen.

Het immuunsysteem bestaat onder andere uit je huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt. Als je immuunsysteem optimaal werkt, krijgen ziektekiemen geen kans. Met echinacea en vitamine C van Physalis kun je hier je steentje aan bijdragen.

Het overige productoverzicht van Physalis bestaat uit:


Physalis Organic C - biobeschikbaar

Dit hoogwaardige complex van drie gestandaardiseerde en biologische plantenextracten is een natuurlijke, krachtige bron van vitamine C met een hoge biobeschikbaarheid. Dat wil zeggen dat het lichaam optimaal gebruik kan maken van de stoffen in Organic C. Indische ganzenbes, camu-camu en acerola (West-Indische kers) bevatten van nature hoge concentraties vitamine C. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en is een krachtige  antioxidant die cellen beschermt. Ook de huid, tandvlees, kraakbeen en het zenuwstelsel hebben baat bij vitamine C. 

Bij een verkoudheid kun je flink last hebben van verstopte en geïrriteerde luchtwegen. Met Eucalyforce® voor keel en neus en de kruideninfusies kun je je klachten effectief bestrijden en verlichten. Enkele voorbeelden uit deze lijn:


Eucalyforce® Bio Siroop

Deze keelverzachtende siroop bevat plantenextracten van tijm en pelargonium (een geraniumsoort) die de luchtwegen kalmeren en helpen herstellen. Daarbij helpen essentiële oliën van eucalyptus, tijm, munt en den de keel te verzachten en het ademen te vergemakkelijken. De toegevoegde Propolis is een bijenproduct dat het immuunsysteem ondersteunt. De siroop is ook verkrijgbaar in een suikervrije variant.

Eucalyforce® Keelspray

Meestal wordt de keel door al het hoesten gevoelig, rauw of pijnlijk. Om de keel te verzachten bevat deze 100% natuurlijke spray propolis en plantenextracten als tijm en weegbree. Ook zijn essentiële oliën als eucalyptus en munt toegevoegd om de keel te kalmeren en beschermen.

Eucalyforce® Kruidenthee

Wat is er heerlijker dan het drinken van een kop verwarmende, heilzame thee als je een kou(tje) te pakken hebt? Eucalyforce ® kruidenthee bevat eucalyptus, tijm en echte heemst die de keel verzachten en je helpen vrij te ademen.

(Gesponsorde advertentie)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten