27 september 2022

Pink Program campagne

Ter ere van de Breast Cancer Awareness maand lanceert RevitaLash® Cosmetics nieuwe activiteiten en ondersteunt het bestaande initiatieven, waaronder limited-edition productaanbiedingen die borstkankerbehandeling in Ethiopië helpen financieren en wereldwijde filantropische bijdragen.

Het Pink Program van 2022 richt zijn inspanningen op het ondersteunen van City of Hope’s Ethiopia Breast Cancer Initiative, een programma om borstkankerscreening en -behandeling aan te bieden aan de vrouwen van Ethiopië, een regio die momenteel het hoogste sterftecijfer ter wereld heeft. Het initiatief zal helpen bij de financiering van een proefprogramma voor verpleegstersopleiding om 20 tot 30 verpleegsters op te leiden. Het is de bedoeling dit programma op te schalen en uit te breiden tot een train-de-trainer programma in 12 Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara, waardoor uiteindelijk ongeveer 360 verpleegsters zullen worden bereikt. Het programma zal zich ook richten op capaciteitsopbouw op het gebied van pathologie, met als doel de diagnose en behandeling van borstkanker te verbeteren door laboratoriumtechnici en zorgverleners op te leiden in de beoordeling en analyse van weefsel, en op het verbeteren van de behandeling van borstkanker in een ziekenhuis in Hawassa, Ethiopië, dat 23 miljoen mensen ondersteunt.

"Door de uitbreiding van het Pink Program van dit jaar zijn we vereerd dat we de kans krijgen om een grotere impact te hebben dan ooit tevoren. Als wereldwijd merk in meer dan 70 landen is het voor ons van vitaal belang om de situatie rond borstkanker in Ethiopië te helpen veranderen - met uitstralingseffecten over de hele wereld," zegt Dariel Sidney, Vice President of Philanthropy en de oudste dochter van Gayle Brinkenhoff. "De hele RevitaLash Cosmetics-familie is gepassioneerd om het leven van mensen die te maken hebben met een moeilijke diagnose direct te verbeteren en uiteindelijk borstkanker uit te roeien. Door onze krachten te bundelen met ongelooflijke organisaties zoals City of Hope, kunnen we er samen voor zorgen dat onze gezamenlijke visie van een wereld zonder borstkanker werkelijkheid wordt."

Limited edition

Tot 31 oktober 2022 zullen de limited-edition producten worden aangekleed in premium, feestelijke roze sleeves. Voor elke verkochte Pink Sleeve RevitaLash® Advanced (3.5mL/2.0mL) en RevitaBrow® Advanced (3.0 mL) zal het bedrijf $2 doneren aan het jaarlijkse City of Hope Breast Cancer Symposium en andere borstkanker stichtingen over de hele wereld, tot een maximale donatie van $140.000.

City of Hope is een van de grootste kankerbehandelings- en onderzoeksorganisaties in de Verenigde Staten.

Bron: fs agency

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten