7 mei 2018

Pleisters in zes huidskleuren

Vanaf week 18 zijn er voor het eerst pleisters in meerdere huidskleuren te koop in Nederlandse drogisterijen. Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) heeft dit in samenwerking met Koninklijke Utermöhlen geïntroduceerd. Het is een initiatief met een dubbele functie, want met de opbrengst van de pleisters worden kleinschalige gezondheidszorg projecten in Afrika gefinancierd: Het Grotere Verband.

Over het Grotere Verband

Het NASF lanceert met het Grotere Verband een nieuwe en moderne vorm van donateurschap. Met handige medische producten voor hier, worden kleinschalige gezondheidsinitiatieven in Afrika gefinancierd. Het eerste product van NASF’s donateurmerk ‘Het Grotere Verband’ is een HeltiQ pleisterset in zes verschillende huidskleuren. Ze zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Etos, Trekpleister en DA drogisten voor de adviesprijs van  €3,99 per pakje van 24 pleisters. Van iedere verkochte pleisterset gaat er minimaal € 1,- naar Afrika.

Over de Initiatiefnemers

Het NASF verstrekt microgiften aan kleinschalige, lokale gezondheidsinitiatieven in Afrika. Zij doet dit op basis van de levensvisie van Nobelprijswinnaar Albert Schweitzer: “Eerbied voor het Leven”, waarin respect voor alles wat leeft, centraal staat. 

Credit beelden: Daniel Cohen

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten