17 april 2019

Prestigieuze persprijs voor beste cosmetica introducties

Op maandagavond 15 april 2019 zijn voor de 34ste keer de beste cosmeticaproduct introducties van het afgelopen jaar beloond met een award. Dit jaar in een geheel nieuw jasje, want voorheen de Astir Award geheten, heet de enige Nederlandse prijs van vakjournalisten voor de beste cosmeticaproducten nu: Dutch Beauty Award.

Met een record aantal inzendingen, zijn ruim 180 producten door de Experts of Beauty beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs. Olcay Gulsen presenteerde de feestelijke uitreiking en reikte de felbegeerde awards uit aan de winnaars in het Compagnietheater te Amsterdam. Natuurlijke, ageless beauty, actrice Miryanna van Reeden won de award voor Dutch Beauty of the Year 2019.


De Experts of Beauty bestaan uit zeer ervaren beautyjournalisten, beautybloggers en -vloggers. Door de variatie aan media waarvoor deze experts zich inzetten, zijn de awards actueler dan ooit. Het is tevens de enige prijs in Nederland voor cosmeticaproducten en een Beauty van het jaar die worden gekozen door een in cosmetica gespecialiseerde vakjury.

Alle winnende merken en daarbij behorende juryrapporten vind je HIER.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten