19 januari 2021

Robuuste grooming producten

Het stoere en robuuste design van de producten uit de Natura Siberica Men-lijn trekt de aandacht van elke man. De productlijn bevat bijzondere wilde kruiden, planten en oliën uit Wild Siberië en het Verre Oosten. De producten zorgen voor een goede verzorging, die specifiek is afgestemd op het haar en de huidstructuur van mannen.

Het merk bezit 3 organische boerderijen in Chakassië, Kamtsjatka en Sakhalin om zelf hun bijzondere planten en andere natuurlijke ingrediënten te kweken en optimaal te kunnen behouden.

95% plantaardig van oorsprong, gecertificeerd, puur en natuurlijk

Minimaal 95% van alle ingrediënten van alle Natura Siberica producten zijn van plantaardige oorsprong. Alle producten zijn bovendien vrij van parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen, SLS, SLES en zijn dierproefvrij. De natuurlijke zuiverheid van de formules wordt gegarandeerd door Europese certificaten van ECO BIO cosmetica ECOCERT en ICEA. Bovendien is het merk goedgekeurd door de COSMOS-norm AISBL3.

De producten van Natura Siberica Men staan voor betaalbare ‘grooming-luxe’. De robuust ogende zwarte verpakkingen hebben afbeeldingen en namen van dieren die in Wild Siberië in de ongerepte natuur voorkomen. De Natura Siberica Men-lijn heeft milde en aangenaam frisse texturen die zich focussen op een optimaal huidcomfort voor mannen. Alle producten hebben heel mannelijke geuren.

De Natura Siberica Men-lijn is vanaf heden verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

(Gesponsord bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten