19 februari 2018

Sally Hansen, zoveel meer dan nagels

Het merk focust zich niet alleen op nagels. Naast nagellak verkoopt het bedrijf ook uiteenlopende beautytools die verdeeld kunnen worden over vijf verschillende categorieën: nagelkleur, nagelbehandeling, zelfbruiner, ontharing* en beauty tools.

*niet verkrijgbaar in de Benelux

Sally Hansen Color Therapy lanceert vier nieuwe, intense tinten gemengd met voedende arganolie. Verwen je nagels met een voedende manicure en de vier nieuwe, luxueuze kleuren uit de Bohemian Chromes Collection. De tinten hebben een parelmoer of romige finish en zijn geïnspireerd op de kleuren die vrijkomen bij het lezen van aura's en chakra's. 

De nagellak verzorgt je nagels dankzij het gepatenteerde 'micro delivery'-systeem, dat de met arganolie verrijkte formule vrijgeeft. Het resultaat: gezonde nagels die intens gevoed en gehydrateerd worden. Een basecoat is niet nodig,  want de arganolie werkt direct op je blote nagel in. De kleuren zijn eenvoudig aan te brengen, geven de nagels een stralende, glanzende finish en blijven tot tien dagen zitten zonder te vervagen of te chippen. 

Artikel-Sally-Bohemian

De Bohemian Chromes Collection bestaat uit de volgende tinten:

  • #372 Wine Therapy – Hef het glas op deze wondermooie wijnkleur met romige finish.
  • #194 Burnished Bronze – Verwen je ziel met een weelderige brons-koperkleurige glitter.
  • #142 In My Element – Denk diep na over het leven met een prachtig metallic grijs op je nagels.
  • #112 Namas Grey – Straal positiviteit uit met een oogstrelende romige, lichtgrijze tint.
Artikel-Sally-Bohemian-Grijs

Werk je manicure af met de Color Therapy topcoat en nagelriemolie. Beide bevatten hetzelfde arganoliecomplex als de nagellak. De topcoat zorgt voor een ultraglanzende finish en een duurzame afwerking, terwijl de nagelriemolie (een echte must have) je nagels en nagelriemen voed en er gezonder uit laat zien.

Connect met je aura en breng je chakra's op één lijn!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten