27 augustus 2020

SO’BiO étic personal care

De consument van tegenwoordig vindt het in toenemende mate belangrijk dat alles wat door het doucheputje verdwijnt, onschadelijk is voor het milieu. SO’BiO étic loopt hierin voorop met haar Cosmos/Ecocert-gecertificeerde wash-off producten.

Personal care

Velen zijn al fan van de kwalitatief uitstekende en vegan huidverzorging van SO’BiO étic, zoals de Précieux Argan serie of de hypoallergene Hydra Aloe vera producten voor de extra gevoelige huid. Nieuw in Nederland is een complete serie personal care-items.

Haarverzorging

De haarverzorgingslijn bestaat uit vier varianten shampoo en conditioner die vrij zijn van SL(E)S, parabenen of synthetisch parfum. Ook is er een leave-in haarmasker verkrijgbaar dat geschikt is voor alle typen haar en zorgt voor gehydrateerd haar dat niet langer pluizig oogt.

Doucheproducten

De producten voor onder de douche bieden niet alleen een geweldige geursensatie, maar zijn alle vrij van palmolie. Dit ingrediënt ligt al langer onder vuur, omdat hiervoor tropisch regenwoud wordt gekapt.

Lichaamsverzorging

Voor het lichaam lanceert SO’BiO étic twee varianten bodylotion en bijbehorende handcrème. Voor de vochtarme huid op basis van Aloë vera en voor de droge huid de extra rijke variant op basis van sheabutter.

Zero waste

Last but not least: alle personal care producten van SO’BiO étic zijn verpakt in plantaardige flacons. Een mooi voorbeeld van #zerowaste voor een scherpe prijs!

Over SO’BiO étic

Pure en biologisch geteelde ingrediënten staan aan de basis van SO’BiO étic. Dat is mooi nieuws voor je huid, maar ook voor de wereld, want dit Franse merk draagt jaarlijks 1 procent van de omzet af om wereldwijd duurzame initiatieven te ondersteunen. Hiermee onderstreept SO’BiO étic haar missie om mooie beautyproducten te maken die eerlijk, biologisch, betaalbaar en ethisch verantwoord zijn. Alle SO’BiO étic-producten die in Nederland verkocht worden, zijn vegan en 98-100 procent natuurlijk van samenstelling.

Verkrijgbaar

SO’BiO étic is onder andere verkrijgbaar bij DA drogisterijen, Care & Beautywinkels en online via onder andere degroenedrogist.nl en Drogisterij.net.

MOOR Cosmetics B.V. | info@moorcosmetics.nl | (035) 888 50 47

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten