26 februari 2018

Spring is in the (h)air

Merk je dat je haar aan het eind van de winter wel een oppepper kan gebruiken?

Het Andrélon Kokos Boost Masker met kokos olie is speciaal voor fijn haar dat een intense voeding kan gebruiken, zonder je lokken te verzwaren. Het maakt je haar makkelijker doorkambaar en zorgt ervoor dat het tegelijkertijd luchtig, zacht en soepel aanvoelt.

Artikel-Kokosboost

Het masker is een mooie aanvulling op de Kokos Boost Shampoo, Conditioner en Volume Spray, die allen verrijkt zijn met voedende kokos olie en vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Kokos olie staat bekend om de intensieve verzorging zonder je haar te verzwaren. Bovendien heeft de olie, als één van de weinige plantaardige oliën, de unieke eigenschap diep door te kunnen dringen in de haarvezels, in plaats van op het haar te blijven liggen.

Hoe pak je je perfecte (masker) momentje?

Verdeel het masker na het wassen in vochtig haar, vanaf vijf centimeter van de haarwortel tot in de punten. Masseer zorgvuldig in en laat het drie tot vijf minuten inwerken zodat de kokos olie goed intrekt. Heb jij ondertussen mooi even de tijd om je huid in te zepen. Spoel het masker vervolgens grondig uit, knijp overtollig water uit de punten en dep je lokken zachtjes droog met een handdoek – be gentle - want fijn, vochtig haar is extra kwetsbaar voor beschadigingen. Voor een optimaal resultaat gebruik je hierna nog de Volume Spray. Deze leave-in verzorging versterkt de luchtige volume boost en geeft je haar een zacht, gehydrateerd gevoel.


Wist je dat:

je haar sneller vet wordt als je een haarmasker op je hoofdhuid aanbrengt? 
Breng het haarmasker daarom vanaf 5 centimeter vanaf de haaraanzet aan tot in de punten voor een luchtige volumeboost! Gebruik de volume spray voor de  finishing touch. 

(Advertentie)Spring is in the hair verzekerd!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten